Lifestyle

Megtalálod mindhárom csillagot az ábrán? Csak a lángelméknek sikerül: 140-es IQ alatt fikarcnyi esélyed sincs

Kiszúrod az összes csillagot a hópelyhek között?

Visszatérés a karácsonyi hangulathoz

Sajnos már csaknem három hete, hogy búcsút kellett mondanunk az év végi ünnepi időszaknak, s kezdetét vették a dolgos, kissé szürke hétköznapok. Ez viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy néhány mágikus pillanat erejéig ne igézhetnénk újra magunk köré a karácsony csodás hangulatát. Ezt most Dudás Gergely (alias Dudolf) legújabb képrejtvényének segítségével tesszük meg, melynek során három csillagot kell megtalálnod a jellegzetes téli (karácsonyi) tájban. Előrebocsátjuk: a feladatot szinte csak a született lángelmék képesek pár perc alatt, segítség nélkül megoldani. Ha még mindig nem fogtad menekülőre, akkor most már ne is tedd - inkább tekintsd meg galériánkat a forduló pontos részleteiért!

Megtalálod mindhárom csillagot a hópelyhek között? (A teljes méretű, jobb felbontású képért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Te meg tudod mondani, hogy ki haladhat át elsőként a kereszteződésben az alábbi ábrán?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...