Lifestyle

Kiszúrod a halloweeni töklámpást az ábrán? Ha nincs 140-es IQ-d, sosem sikerül

Kevésszer találkozhattál annyira agyafúrt fejtörővel, mint épp ebben a fordulóban.

Most szükséged lesz minden ügyességedre

Az Egyesült Államokban épp most tartják hálaadás ünnepét, így aztán stílszerűen mi is egy, a jeles nap témájához, hangulatához illeszkedő képrejtvénnyel jelentkezünk. Most azonban tényleg érdemes lesz fokozottan résen lenned, ugyanis túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ennyire rafinált, dörzsölt fejtörővel ritkán találkozhattál képjáték-sorozatunk eddigi történetében. Nos, egy ilyen kedvcsináló után talán érdemes is rögtön rátérni magára a feladványra. Ábránkon - melyet ide kattintva tudsz szemügyre venni nagyobb méretben, illetve tökéletes minőségben - rengeteg pulykát láthatsz, Dudás Gergely (azaz Dudolf) azonban egy halloweeni töklámpást is elrejtett közöttük. Ki tudod szúrni egymagad, segítség nélkül, mindössze pár perc leforgása alatt? Ezúttal tényleg minden tudásodra, ügyességedre, rutinodra szükséged lesz, ha mindenképpen eredményt szeretnél elérni! Ha pedig úgy érzed, már birtokodban is van a megfejtés, akkor csak egy kattintásnyira vagy a mostani forduló végkifejletétől.

Lapozz tovább, azonnal lehull a lepel a megoldásról!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Keserédes lesz az idei karácsony a brit királyi család tagjainak, hiszen először ülnek le az ünnepi asztalhoz a néhai uralkodó, II. Erzsébet nélkül.
Fashion&Beauty
Heidi Klum számára fontos, hogy az ötödik X-hez közelítve is megőrizze fiatalos lendületét és irigylésre méltó alakját: a német származású szupermodell egy különleges diétára esküszik, ami mostanra...