Lifestyle

Ezt edd reggelire és olvadni fognak a kilók - érdemes kipróbálni

Segít a hasi zsírral való küzdelemben.

Fogyókúra

Köztudott, hogy testsúlyunk és vonalaink alakítása nagyobb része az étkezésen múlik, és nem azon, hogy mennyit edzünk. Természetesen ahhoz, hogy egészséges életmódot folytass, elengedhetetlen a rendszeres testmozgás, de fontos tudni egy-két trükköt, ami az étkezést illeti. A hasi zsír lebontásában nagy szerepet játszik a stressz csökkentése, a puffadás megelőzése (vagy már adott esetben kezelése), de ez a módszer is segíthet, hogy minél előbb elérd a kívánt eredményt, és csúcsformába lendülj. A reggeli a nap legfontosabb étkezése, ezért ha teheted, ezeket válaszd a korai órákban.

A részletekért lapozd fel a galériát!

Fontos, hogy reggel minél több fehérjét vigyél be szervezetedbe, azok közül is a jó minőségű fehérjéket. Nem igazán tudod túlzásba vinni, ugyanis a tested a feleslegesen bevitt fehérjét kiválasztja. Sok tanulmányban bebizonyították már, hogy aki sok fehérjét fogyaszt, annak sokkal laposabb a hasa, hiszen kisebb mennyiségű zsír található rajta -írja az express.co.uk. De miben is találsz leginkább fehérjét, hogy azzal indíthasd a napodat? A választ lehet, hogy már te magad is tudod, de nem árt feleleveníteni az információkat, mert lehet, hogy az egyikre nem is gondolnál.
Kattints a további képekért!

Mutatunk egy húsvéti trükköt, ami imádni fogsz, sőt, a család és a vendégek is odáig lesznek érte!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...