Ezt árulják el anyajegyeid a személyiségedről - Neked hol vannak?

A világ számos kultúrája szerint az anyajegyek elhelyezkedése sokat tárhat fel az ember karakteréről. Ezt így gondolják a görögök, a kínaiak, sőt még az indiaiak is. A homlokon lévő anyajegyet például általánosságban az erős, független személyiség jelének tekintik. A kis pöttyök tehát hatalmas jelentőséggel bírnak, amire érdemes odafigyelni. Ha megnézzük ismerőseink arcát könnyen kideríthetjük, hogy valójában milyen a személyiségük. Neked hol van anyajegyed?

Hol van anyajegyed?

Homlok

A homlokon lévő anyajegy szerencsés alkatra utal, akinek minden pénzügyi ügylete szerencsésen, nyereséggel zárul. E típus képviselőire a függetlenség jellemző, szeretik a maguk útját járni.

Bal halánték

Ha a bal halántékán található valakinek az anyajegye, az merész, kísérletező jellemre utal. Az ilyen ember szereti a feltűnést, ám józanságának köszönhetően soha nem esik túlzásokba, megmarad a realitások talaján.

Jobb halánték

Igazi művészlélek, akit rengeteg tehetséggel és különleges képességekkel áldott meg a sors. Rendkívül különc és álmodozó alkat, aki szeszélyessége miatt gyakran bajba is kerül.

Szemöldök

Állhatatos és makacs alkat, aki kitartásának és ambícióinak hála meg tudja valósítani minden álmát, sőt a hírnévre is esélye van. Néha kíméletlen és törtető, de szerencsére nem esik nehezére a bocsánatkérés sem.

Fül

Igazi kalandor, aki imád kockáztatni és az egész életet egy hatalmas játékként éli meg. Túlságosan könnyelmű felfogása miatt gyakran keveredik konfliktusba a konzervatívabb felfogású emberekkel.

Szemzúg

Őszinte és rendkívül megbízható személy, aki néha már túlságosan is előrelátó. Nehezen engedi el magát, mindig ügyködni akar, így nem tud teljesen kikapcsolni, ezért gyakran kimerül.

Orrnyereg

Vidám és extravagáns ember, aki imád a középpontba lenni. Nagyon nyitott és barátkozó típus, aki rengeteg ismerőssel rendelkezik, ám pont emiatt kissé felszínes is.

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2