Beszédes testrészek – Ezt árulja el a személyiségedről a lábad formája

Mindig is tudni akartad, hogy mit árul el rólad a lábad formája? Mert igen, bizony eléggé beszédes. Jane Sheehan amerikai író, Olvassuk a lábainkat nagy sikerű könyve alapján most megtudhatod, mit árulnak el rólad a lábujjaid.

Beszédes lábujjak

Képzeletben húzzunk egy ferde vonalat a nagylábujjunktól a kis lábujjunk felé, és azok az ujjak, amelyek kilógnak, azok nagynak minősülnek, és amelyek alul maradnak, azok a rövid ujjak.

A nagylábujj

Ha a nagylábujj kisebb, az azt jelenti, hogy képes vagy egyszerre több dologra is koncentrálni. Meggyőzőerőddel magad mellé állíthatsz embereket, akik támogatni fogják elképzeléseidet.

Második ujj

Azt mutatja meg, hogy mit kívánsz az életben. Ha sikerül elérned ezt a dolgot életedben, akkor az ujj séta közben érinti a padlót. Ha nem érinti, vagy egy bizonyos távolságra helyezkedik el a harmadik ujjtól, azt jelenti, hogy el akarunk határolódni az érzelmeinktől. Ha a második ujj hosszabb, az vezetői tulajdonságokra, képességekre utal. Ha a második ujj a leghosszabb, azt jelenti, hogy független, konzervatív személyiség vagy, aki uralkodik az érzelmei felett. Jól boldogulsz az orvostudományok és a tudományok területén. Ellenben, ha a második ujj rövid azt jelenti, hogy az ezzel rendelkező személyek szeretik a harmóniát, a békességet, és nem erőltetik másokra a véleményüket.

Középső ujj

Ha a középső ujj nagy, az kiszámíthatatlan, vehemens természetre utal, amelyik bármelyik percben képes robbanni. A kínaiak a harmadik ujjal társítják az erőt, az energiát, az akaratot. Minél hosszabb az ujjad, annál jobban érvényesülsz a karriered során. Perfekcionista vagy, képes vagy mindent megtenni a céljaid érdekében, ugyanakkor fennáll a veszélye annak, hogy a karrier hajszolása miatt háttérbe szorítod a családot és a barátokat. Ha kicsi a középső ujj azt jelenti, hogy élvezed az élet örömeit, szeretsz lazítani, és nem vagy aggódó típus. Mások lustasággal vádolhatnak, ám neked az a válaszod, hogy az élet rövid és örülni kell neki.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf.com, Pinterest

Oldalak

  • 1
  • 2