A nő, aki két életet élt: Dorothy Eady egyiptomi papnő reinkarnációjának vallotta magát

Kislányként, a halál torkából visszatérve jelentette be először, hogy ő egy ókori egyiptomi papnő, aki a fáraó szeretője volt. Története azért rendkívüli, mert olyan információkat tudott, amit nem hallhatott még előtte mástól.

Dorothy Eady története

A múlt század első éveiben született meg Londonban Dorothy Eady, aki alig háromévesen jelentette be, hogy nem ez az első élete a Földön. Ekkoriban leesett a lépcsőn, és úgy beverte a fejét, hogy eszméletét vesztette. Halottnak nyilvánították, de aztán mégis magához tért. Azonban már nem az a kislány volt, aki előtte.

Rejtélyes módon különböző akcentussal kezdett beszélni, és folyamatosan azt mondogatta, hogy haza akar menni. Néhány hónappal később a szülei elvitték egy egyiptomi kiállításra a British Museumban, ahol a kislány észrevett egy fotót, és elkiáltotta magát: „Ez az otthonom!” A kép I. Széthi abüdoszi templomában készült. A legenda szerint Dorothy rögtön ezután azt kérdezte, hol vannak a fák és a kert. Ezek után számos kiállított szobor lábfejét megcsókolta.

A kislány az egyiptomi fáraók, papnők és templomok megszállottja lett. Nem mondott le arról, hogy végre haza jusson, ezért a szülők végül pszichiáter segítségét kérték. És a történetnek itt még nincs vége…

Lapozz a folytatásért!

Oldalak