Lifestyle

Ezt a technikát próbáld ki! Naponta 2x2 perc és felszívódik a zsír a hasadról

Tudtad, hogy nemcsak az étkezéssel és sporttal, hanem a masszírozással is sok felesleget lefaraghatsz a hasadról? Egy ősi kínai masszázstechnika lesz innentől kezdve a segítségedre: nagyon egyszerű, el sem lehet rontani, ráadásul egy mindössze 2 perces módszerről van szó.

Ősi kínai módszer a lapos hasért

A masszírozás azért olyan hatékony, mert kvázi helyileg hat, hiszen serkenti a kezelésbe vett rész vérkeringését, megmozgatja azt, ezáltal segíti a méregtelenítésben, a megtisztulásban, a felesleg gyorsabb eltűnésében. Azt persze érdemes megemlíteni, hogy ez a technika önmagában semmit sem ér. Ha gyúrod a hasad, mellette azonban egészségtelenül étkezel, és egész nap ülsz, nem sportolsz semmit, napi 100x2 perc se lenne elég a fogyáshoz. Edzés és megfelelő diéta mellett azonban csodát művel ez az ősi kínai technika!

Lapozd fel a galériát, mondjuk a részleteket!

Így csináld Naponta kétszer végezd el a „gyakorlatot”, az ideális idő reggeli előtt és lefekvés előtt. Feküdj hanyatt, a hasadat kicsit feszítsd meg. Dörzsöld össze a két tenyeredet egészen addig, amíg fel nem forrósodnak. Helyezd mind a két kezedet a hasadra, tenyérrel lefelé. Kezdd el masszírozni a hasad gyengéd, lágy mozdulatokkal, az óramutató járásával megegyező irányban. Először kis félköröket csinálj, majd fokozatosan növeld a méretüket - minden félkör kb. 1 vagy 2 másodpercig tartson. Érezni fogod, hogy egyre melegebb lesz a hasad, tehát koncentrálj arra, hogy ez a hőmérséklet állandó legyen. Ha ügyes vagy, 40-50 kört is meg tudsz csinálni egy alkalommal.
Kattints a további képekért!

Mit köszönhetünk anyunak és miért lehetünk hálásak apunak? Íme 6 dolog, amit csupán az egyik szülőnk örökít tovább.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....