Lifestyle

Feldolgozták az ezredforduló magyar dalát

Akik a 2000-es évek elején jártak szórakozni, minden bizonnyal azonnal dalra fakadnak vagy táncolni kezdenek, amikor megszólal az ezredforduló híres magyar dala.

Első közös feldolgozásával rukkolt elő Spigiboy, Erős Attila, Blackjack (Holló Zoltán) és Buyakee (Bulyáki Gyula), akik mindjárt egy olyan slágerrel kezdtek dolgozni, ami 2001-ben jelent meg és rögtön utána egy éven keresztül vezette a slágerlistákat. A dalt most remélhetőleg ismét szárnyra kapják a rádiók és a szórakozóhelyek, ám ezúttal egy nem mindennapi verzió formájában.

„Először dolgozunk együtt Blackjackkel és Buyakeeval, ők mindketten remek DJ-k, de teljesen más területet képviselnek. Mindennek ellenére remek volt együtt dolgozni és mindenben megtaláltuk a közös hangot, biztos vagyok benne, hogy lesz még közös feladatunk” - mondta el Spigiboy, aki azt is elárulta, hogy a klipben hallható remixet RobXDannel közösen készítették.

A feldolgozás ugyan már néhány hete elkészült és nagyon jó visszajelzéseket kapott, a videóklip azonban most debütál. Az új verzióhoz Kendert Karola énekelte fel a dalt, akinek gyerekkori emlékei kötődnek az eredeti verzióhoz.

„Erdélyben születtem és csak néhány éve élek Magyarországon, így gyerekkoromban nem sok magyar dal jutott el hozzám. A Hajnalra azonban máig emlékszem, amikor meghallottam és azonnal beleszerettem. Judy mélyebb hangjával szemben az én hangom inkább magas és éles, így egy kicsit tartottam a végeredménytől, de amikor először meghallgattam a kész verziót, hihetetlenül tetszett. Nagyon örülök, hogy rám esett a fiúk választása és én énekelhettem fel ezt a dalt, ami nagyon sokat jelent nekem” - tette hozzá az énekesnő.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...