Lifestyle

Ezeket kellene enned 40 felett, hogy felturbózd a diétád

Gyorsítják az anyagcserét, felpörgetik a fogyást.

40 felett is lehet fogyni

Miután betöltöttük a negyedik x-et, könnyen lehet, hogy hormonális változásokkal, az izomtömeg csökkenésével, valamint lassuló anyagcserével találjuk szemben magunkat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fogyás vagy izmosodás lehetetlen, csupán nagyobb odafigyelést és egy kicsit több befektetett munkát és energiát igényel a folyamat. A diéta összeállításánál nagyon fontos, hogy a makrotápanyagok arányát megfelelően válogassuk össze, illetve vannak olyan ételek és italok, amelyeknek mindenképp szerepelnie kellene az étrendünkben - ezekről lesz szó a következőkben.

Kezdjük a lenmaggal, amit méltatlanul keveset használunk az étrendünkben. Kiváló omega-3 forrás, rostban gazdag, fokozza a bélműködést, ezzel pedig megszabadít a szabad gyököktől, amelyek közreműködnek a felesleg kialakulásában.
Kattints a további képekért!

A fél világ meggyőződhetett róla, hogy milyen stílusosan vett elégtételt sérelmeiért.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.