A nyers húst és a tenger gyümölcseit nagy ívben kerüljük el, mivel nem tudjuk, honnan jöttek, mennyi ideig voltak kint, és hogyan kezelték őket. A ritka steakek, tatár, sushi, ceviche vagy nyers tenger gyümölcsei, illetve a nem megfelelően elkészített hús, hal vagy tenger gyümölcsei növelhetik a baktériumok, paraziták vagy vírusok elfogyasztásának kockázatát.
1/4
Fotó: Pinterest
Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
A nyers húst és a tenger gyümölcseit nagy ívben kerüljük el, mivel nem tudjuk, honnan jöttek, mennyi ideig voltak kint, és hogyan kezelték őket. A ritka steakek, tatár, sushi, ceviche vagy nyers tenger gyümölcsei, illetve a nem megfelelően elkészített hús, hal vagy tenger gyümölcsei növelhetik a baktériumok, paraziták vagy vírusok elfogyasztásának kockázatát.