Ez vár a világra az asztrológus szerint: ilyen hatással van a Szaturnusz a koronavírus-járványra

A bolygók fényszöge is óriási hatással van a járvány alakulására, hiszen a Neptunusz és Merkúr szinte ellenőrizhetetlenné tette a vírus útját.

Így kezdődött minden

Az új koronavírus-járvánnyal kapcsolatban különböző megközelítések születtek, így természetesen az asztrológiával foglalkozó szakemberek is vizsgálták a jelenlegi helyzetet. Alábbi cikkünkben ebből a szemszögből vizsgáljuk a járványt egy asztrológus segítségével, ám természetesen mindenki saját maga döntheti el, hogy mely megközelítés áll közel számára és mi segít neki átvészelni ezt a nehéz időszakot. Somogyi Kitti asztrológus, a Asztroveritas.hu szerzője a csillagok állása alapján elemezte a kialakult helyzetet, ezt olvashatod az alábbiakban. Korábban a hazai helyzetet elemezte, ezt ITT olvashatod.

2019. november 17-én regisztrálták az első megbetegedést Vuhanban. Ha orvosi asztrológia szempontjából vizsgáljuk a bolygók jelentését, akkor több fertőzésre utaló jel is található. Az egyik a Skorpió Nap, Skorpió Merkúr ebből még nem feltétlenül kellene, hogy baj legyen, ami inkább erősebb fényszög, és a többi ehhez alkalmazkodott, az a Bakban álló Szaturnusz Plútó együttállás. Lényegében ez, és ennek a fényszögnek a különböző kombinációi okozzák a fő problémát, ennek van alárendelve a többi fényszög hangsúlya. A Plútó és a Skorpió minőségek egyaránt összefüggésben állnak a vírusokkal, a Plútó mindig a nagyon kicsi, de óriási erejű dolgokat jelképezi. Ez lehet pl.: vírus, atombomba, minden, ami kicsi, de koncentrált erejű. A felszín alatt fejti ki hatását, a plútói aknamunka soha nem látható jól, pontosan ilyen a vírus lappangási időszaka is. Ami kirobbantotta a fertőzések terjedését, az az Uránusz-Mars oppozíció volt. Az Uránusz gyorsan lendületbe hozta a dolgokat, és pillanat alatt káosszá varázsolta a helyzetet, gyors cselekvőerőre lett volna szükség (Mars). Mindig alkalmazkodni kell, a bolygók adta helyzetekhez különben elsodornak minket az események, ilyen hatalmas horderejű bolygókapcsolatokról volt itt is szó. Végig, nemcsak novemberben, decemberben is, és még januárban is olyan neptunuszi fényszögek kísérték a járvány kirobbanását, és terjedését, amellyel hajlamosak voltak hárítani, az eseményeket nem a valós színben feltüntetni. A Neptunusz Vénusszal, Merkúrral alkotott fényszögei sajnos ebben az esetben nem a legjobbak, ha az ügyek komolyságát elhallgatja valaki. És ez ebben az esetben is így volt, mert sokáig nem lehetett tudni a megbetegedések pontos számát Kínában, de szerencsére győzött az együttműködés.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!