Lifestyle

Ez történne Magyarországon, ha kitörne a III. világháború: Ez a kormány terve katasztrófa esetére

Több mint egy éve, az orosz-ukrán háború kitörése óta a fejünk felett lebeg egy globlális katasztrófa, a harmadik világháború lehetősége.

Az oroszok megállíthatatlanok

Oroszország több mint egy éve ostromolja Ukrajnát, akik a világ legnagyobb meglepetésére elképesztő ellenállást mutatnak támadójukkal kapcsolatban. Mióta a háború tart, gyakori topik lett a harmadik világháború eshetősége, de te tudod, mi lenne a protokoll és mi történne Magyarországon, ha tényleg kitörne a világháború?

Orbán Viktor és a kormánypárt egyértelmű álláspontja, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, azonban ha megtörténik a legrosszabb, és a NATO és Oroszország véglegesen, fegyveresen is egymásnak feszül, abból NATO tagként mi sem maradhatunk ki. Szijjártó Péter ugyan már többször kifejezte, hogy semmiképp sem szabad hagyni, hogy a NATO és Ororszország között közvetlen konfliktus alakuljon ki, akkor is fel kell készülni a legrosszabbra.
Kattints a további képekért!

Forrás: ATV/Promotions Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.