Lifestyle

Ez történne Magyarországon, ha kitörne a III. világháború: Ez a kormány terve katasztrófa esetére

Több mint egy éve, az orosz-ukrán háború kitörése óta a fejünk felett lebeg egy globlális katasztrófa, a harmadik világháború lehetősége.

Az oroszok megállíthatatlanok

Oroszország több mint egy éve ostromolja Ukrajnát, akik a világ legnagyobb meglepetésére elképesztő ellenállást mutatnak támadójukkal kapcsolatban. Mióta a háború tart, gyakori topik lett a harmadik világháború eshetősége, de te tudod, mi lenne a protokoll és mi történne Magyarországon, ha tényleg kitörne a világháború?

Orbán Viktor és a kormánypárt egyértelmű álláspontja, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, azonban ha megtörténik a legrosszabb, és a NATO és Oroszország véglegesen, fegyveresen is egymásnak feszül, abból NATO tagként mi sem maradhatunk ki. Szijjártó Péter ugyan már többször kifejezte, hogy semmiképp sem szabad hagyni, hogy a NATO és Ororszország között közvetlen konfliktus alakuljon ki, akkor is fel kell készülni a legrosszabbra.
Kattints a további képekért!

Forrás: ATV/Promotions Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!