Lifestyle

Ez az egyik legjobb gyereknevelési trükk, mégsem beszélnek róla eleget

Úgy érzed csődöt mondtál szülőként? A nevelési szakkönyvek sem nyújtanak már vigaszt? Fogadd meg mások jól bevált trükkjeit és nézd meg, hogyan változik a kapcsolatod a gyerkőcöddel.

Szülők egymás között

Ismerős a szitu? Egy boltban vagytok, a gyerkőc nyűgös és fáradt, édességet szeretne, ám a keret véges és amúgy is rengeteg édesség van még otthon az ünnepi időszak maradékaként. Nemet mondasz, mire életed értelme sírós hisztizésbe kezd. A "fejezd be" és az "otthon van nasi" kifejezések újfent csődöt mondtak, az emberek csak néznek és magadban már azon gondolkodsz, másnak is ilyen nehezen megy-e a gyereknevelés? Nos, a válasz igen. De ezért is örvendeztető, hogy léteznek olyan internetes fórumok, mint a Reddit, ahol a szülők akár név nélkül is beküldhetik ügyes-bajos dolgaikat és megoszthatják egymással a legjobb nevelési trükkjeiket, amiket a legtöbb szakértői könyv akár fel sem sorol. A Brightside szemezgetett a fórum legjobb tippjeiből, részletek a galériában!

Mi a legjobb trükk sírás ellen? A figyelemelterelés! Ahelyett, hogy rákiabálnál, hogy hagyja abba a bőgést, inkább kérdezd meg, milyen színű ma a ruhája? Ha másra kezd el koncentrálni, a hiszti is abbamarad.
Kattints a további képekért!

Az affér ellenére a szerelmespár kimondta a boldogító igent, a félrelépés részleteire csak két évvel később derült fény.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.