Lifestyle

Ez a 4 legmorbidabb diéta, amivel valaha találkoztunk

Bizony, ha szépségről van szó, az ember nem ismer lehetetlent, különösen, ha az álomalak a tét. Mióta világ a világ, rengeteg diéta volt már, amire esküdtek a kitalálói, de néhány módszertől felszaladt a szemöldökünk.

Az ember hiú lény, és az sem áll távol tőlünk, hogy a vágyott alak érdekében ideig-óráig sanyargassuk magunkat. Rengeteg diéta kering napjainkban is, de a múltban sem kellett félteni a fogyókúrázókat. Nyilván mindenki álma úgy lefogyni, hogy közben azt eszik, amit akar, és nem kell mozognia sem, ami szépen hangzik, csakhogy nem így működik a dolog.

Élénk fantáziától olvad a zsír?

Nemcsak a modern kor hozománya a hiúság, a karcsú alak, ezzel együtt pedig a fogyókúra. Minden korszaknak megvoltak a maga divatdiétái, és a gyors siker érdekében extrém módszerektől sem riadtak vissza a fogyni vágyók.

Léteztek igen érdekes, sőt, egyenesen morbid diéták, ezekből hoztunk egy válogatást.

Mielőtt azonban ezt megtennénk, el kell mondanunk, hogy az alábbi diéták kipróbálását senkinek sem ajánljuk, mert súlyos egészségügyi következményei lehetnek! Olvass és mosolyogj, de ki ne próbáld őket!

Ecetdiéta. Lord Byron nevéhez kötődik ez a nem éppen étvágygerjesztő fogyókúra. A költő nagy diétázó hírében állt, és rengeteget tornázott, hogy mindig sovány maradjon. Általában kétszersültön és szódavízen tengődött, a krumplit és halat ecettel ette. Rengeteget szivarozott, hogy csökkentse az éhséget, és mindig több réteg vastag ruhát viselt, hogy izzadjon. Tény, hogy 5 év alatt 30 kilót fogyott, de megszállottsága eredményeképpen siralmas egészségi állapotba került.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.