Kávéimádóknak kötelező! Extra erős ízű újdonság, amivel még nyerhetsz is

Úgy érzed kész, ennyi, ma már nem bírod tovább? Összecsapnak a hullámok a fejed fölött? Nem tudod elképzelni, mi lesz a következő pillanatban, de abban biztos vagy, hogy sok jóra nem számíthatsz? És még csak reggel 8? Azért ez egy kicsit erős szitu, nem? De, igen! És pont az ilyen extra kihívásokra találták ki a Tchibo Family család új tagját, az extra erős ízű, sötét pörkölésű Extra Strong kávét! (x)

Ha kell egy kis extra motiváció

Munka, iskola, különórák, háztartás, férj-idő, én-idő és még sorolhatnánk, mi mindent kell nap mint nap "leküzdenie" egy átlagos hétköznap egy anyának, nőnek. A kihívások amellett, hogy edzetté és multifunkcionálissá tesznek minket, el is fárasztanak.

Ezekben a helyzetekben valami plusz segítség és extra motiváció mentheti csak meg a napot. Habár a kávézás manapság legalább annyira élvezeti cselekedet, mint a megszokott napi rutin része, a kávészünet fontos a feltöltődéshez. Különösen egy olyan erős ízű kávéval, mint az új Tchibo Family Extra Strong sötét pörkölésű kávé, amely hatékony megoldást nyújt a fentiekre egy kis extra lendülettel megfűszerezve.

Magyarország egyik legkedveltebb kávéja, a Tchibo Family finom íze ezúttal új köntösben, intenzívebb variánssal kényeztet és pörget fel. A Tchibo Family Extra Strong-hoz a szakértők a gondosan kiválogatott kávészemeket nagy odafigyeléssel, sötétebb színűre pörkölik, hogy minden csészében erős, karakteres íz köszönjön vissza. Az új íz azoknak is megadja a plusz energiát és kényeztetést, akik tejjel vagy tejhabbal szeretik a kávéjukat. Jöhet tavaszi fáradtság vagy más külső tényező és kihívás, a megfelelő kávéval és 5 perc extra feltöltődéssel újult erővel láthatunk neki a feladatoknak.

Mondj igent a nyereményekre is az új, extra erős ízű kávéval!

Az új Tchibo kávéval most a feltöltődésen túl értékes ajándékokat is nyerhetsz! A Tchibo #ezerősvolt nyereményjátékában, az #ezerősvolt hashtag-et használva oszd meg nyilvános Facebook vagy Instagram profilodon életed egy történetét, ami után úgy érezted, hogy "#ezerősvolt, de megcsináltam!" Kép, videó, történet, bármi jöhet!

További információkért látogass el a játék oldalára, vagy kattints a Tchibo YouTube csatornájára!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak