Éves horoszkóp a levegőjegy szülötteinek

A Mérlegek, a Vízöntők és az Ikrek a legracionálisabb csillagjegyek. A levegőjegyűekre a társaságkedvelés, a többirányúság és az önkifejezés a legjellemzőbb. Vajon meg tudják valósítani terveiket 2012-ben? Lássuk az éves horoszkópjukat!

Vízöntő:
I. 20 – II. 18

A szingli Vízöntők életük legjobb évének néznek elébe, hisz lehet, hogy most végre tényleg megtalálják az igazit. A tavasz beköszöntével egy barát, egy régi ismerős vagy egy kolléga közeledik, mely igaz barátsággá, majd szerelemmé alakul. A Vízöntő eleinte kételkedik az érzelmei valódiságában, de ha átengedi magát a pillanatnak, felhőtlen boldogság várhat rá.

Bárhogy is legyen, nem szabad hagynia, hogy az esze döntsön a szíve helyett, hisz ez olyan döntéshez vezethet, amelyet élete végéig bánhat. Pénzügyi és munkahelyi téren is rendeződni látszik a helyzet 2012-ben, így bátran vágjon bele az ingatlanokkal kapcsolatos terveibe. Az anyagi gyarapodás jól jön, hisz megvalósíthatja múltbéli elképzeléseit, egy komolyabb álmát is valóra válthatja az idei év során. Azonban ha stabil pénzügyi alapokra vágyik, most bátran vállaljon másodállást is, hisz lehet, hogy pont az új helyén teljesedik ki. Érdemes azonban életvitelén és gondolkodásmódján változtatnia, hisz a negatív hozzáállása testileg-lelkileg beteggé teheti. Az év második fele kiemelkedő eredményekkel és sikerekkel kecsegtet. 2012 a változások és az optimizmus éve lesz a Vízöntők számára.

 

Ikrek:
V. 21 – VI. 21

A 2012-es év a szerelem éve lesz az Ikrek számára. A szinglik szenvedélyes szerelmi kapcsolatba bonyolódhatnak és hódolóik száma szinte végeláthatatlan lesz idén. A komoly kapcsolatban élők pedig végre elhatározzák magukat a nagy lépésre, hiszen megfordul fejükben a házasság gondolata. A már házas Ikrek megtanulják újra becsülni házastársukat, hisz a harmónia, boldogság és biztonság jellemzi életüket. A féltékenység teljesen felesleges, hisz az idei év során a Jupiter segíti az Ikrek jegy szülötteit szerelmi életük során. Az elmúlt évek balszerencséje most igazi szerencsesorozattá válik az anyagilag megtépázott Ikrek számára, aki az idei évben bármit elérhet, amire csak vágyik. Ötletei korszakalkotónak bizonyulhatnak és remek kiugrási lehetőség rejlik bennük, így bátran tegyen érte, hogy megvalósítsa őket. Az idei évben bekövetkező változások hosszútávra hatnak ki életében, így végre minden téren rendeződni látszik az eddigi kuszaság. Az idei év feladata az Ikrek számára, hogy megtanulják elfeledni a múltat és bizakodón tekintsenek a jövőbe.

 

Mérleg:
IX. 23 – X. 22

A komoly kapcsolatban élők idegeit megtépázza kedvesük legapróbb idegesítő szokása is. Pattanásig feszülhet a húr, mely komoly veszekedésekhez vezethet, mely után úgy érzi, megteheti, hogy máshol keresse a boldogságot. Ennek a kikacsintásnak azonban később komoly következménye lehet, hisz egy véletlen folytán minden kitudódhat, így érdemes mérlegelnünk, hogy tényleg megéri-e máshol keresni a boldogságot.

A jelenleg egyedülálló Mérlegek életét megkeseríti egy a múltból váratlanul feltűnő ex, aki fel akarja eleveníteni a múltat, ami az adott szituációban a lehető legrosszabb döntés lenne. A nyár végén azonban feltűnhet valaki, aki a szingli Mérleg álompárja lehet, hisz teljesen egy hullámhosszon mozognak és tökéletesen kiegészítik egymást minden téren. Merjen új dolgokba kezdeni az idei év során, különben felőrlik a szürke hétköznapok. Új emberekkel is megismerkedhet az idei év során, azonban nem mindenki lesz megbízható barát.

 

A tűzjegyűek éves horoszkópját itt,
A földjegyűek éves horoszkópját
itt,
A vízjegyűek éves horoszkópját
itt olvashatod.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!