Lifestyle

Vigyázz! Ezeknek az ételeknek sosem szabad az air fryerbe kerülniük

Jelenleg nincs népszerűbb konyhai eszköz az air fryernél, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet – azonban érdemes tisztában lenni azzal, hogy bizonyos ételeket nem ajánlott benne sütni.

Tiltólista

A forrólevegős sütő számos előnyt kínál: az ételek percek alatt elkészülnek, és mivel nincs szükség olaj használatára a sütéshez, ezek a fogások még egészségesebbek is. Sokan emiatt azt gondolják, nincs is olyan élelmiszer, amit ne dobhatnának be ebbe a Jolly Joker eszközbe, s bár ez technikailag igaz, valójában korántsem teljesen valós állítás. Tudniillik, nem minden étel alkalmas arra, hogy air fryerben készüljön el, ugyanis előfordulhat, hogy pocsék végeredményt kapunk, ráadásul azt is kockáztatjuk, hogy rosszabb esetben tönkre vágjuk a gépet. Galériánkban felsoroljuk, miket nem tanácsos elkészíteni az energiatakarékos eszközben!

Popcorn Filmezős estéken általában mindannyian elcsábulunk egy csomag pattogatott kukoricának, és jogosan merülhet fel a kérdés, hogy elkészíthetjük-e az air fryerben? Nos, a válasz egyértelműen az, hogy nem, ugyanis a készülék nem tud elérni elég magas hőmérsékletet ahhoz, hogy kipattogjanak a szemek.
Kattints a további képekért!

A mikrohullámú sütő használata megkönnyíti a mindennapokat, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy bizonyos élelmiszereket jobb nem abban melegíteni – cikkünkben azt is eláruljuk, miért.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...
Lifestyle
A legtöbben bevásárlás után szinte mindent bepakolnak a hűtőbe, ez azonban nagyon rossz szokás, ugyanis vannak bizonyos élelmiszerek, amikre ártalmas a hideg levegő.