Ettől a 4 ételtől nagyon finom aromája lesz a bőrödnek: úgy illatozol majd, mint egy virágoskert
Mindannyiunknak megvan a jellemző testszaga, ami egyes emberek esetében jobb, míg másoknál erőteljesebb, ez pedig elsősorban a genetikától, az életmódtól, a feromonoktól, illetve az étkezési szokásoktól függ.
Érdemes kipróbálni
Az, amit megeszünk, nemcsak az energiaszintünket és a testsúlyunkat befolyásolja, hanem az egészségünk minden területére kihatással van. Az élelmiszerekben található tápanyagok – fehérjék, zsírok, szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok – építőkövei szervezetünknek, hiszen ezekből épülnek fel sejtjeink, szöveteink, továbbá ezek biztosítják a szervezetünk működéséhez szükséges energiát. Ám azt sem árt tudni, hogy az elfogyasztott ételek az illatot is befolyásolják, ami bőrünkből árad – mint ahogyan azt egy korábbi cikkünkben kifejtettük, a fokhagyma intenzívvé, kellemetlenné teszi a testszagot. Bizonyos ételtípusok viszont pont az ellenkezőjét váltják ki, melynek köszönhetően úgy illatozhatunk, mintha a legdrágább francia parfümmel fújtuk volna be magunkat. A részletekért olvass tovább a galériában!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Well&fit