Rettenetes, mit tett menyasszonya esküvői ruhájával a vőlegény: az egész ceremóniát le kellett fújni

Úgy tartják, a vőlegény számára balszerencsét hoz, ha az esküvő előtt teljes menyasszonyi díszben pillantja meg jövendőbelijét. Most következő történetünk férfihőse nem követte el ezt a hatalmas bakit, viszont idő előtt megkaparintotta, és döbbenetes célra használta fel ifjú arája ruhakölteményét.

Furcsa utolsó kívánság

Úgy tartják, a vőlegény számára balszerencsét hoz, ha az esküvő előtt teljes menyasszonyi díszben pillantja meg jövendőbelijét. A fiatal lányok éppen ezért gondosan elrejtik ruhakölteményüket, nehogy szerelmük a nagy nap előtt "megkukkolhassa" őket. Sajnos viszont előfordul, hogy a vőlegény a legprecízebb, legóvatosabb tervezés ellenére is meglátja a menyasszonyi ruhát. Ha ez valamilyen oknál fogva megtörténik, attól persze még nem dől össze a világ, és az esküvőt sem kell lefújni. De mi a helyzet akkor, ha a vőlegény az ünnepély előtt hozzájut a menyasszony ruhájához, és ráadásul még fel is használja azt egy teljesen más célra?

Elképesztően bizarr igaz történetről adott számot a Mirror. A brit bulvárlap cikke szerint egy ifjú pár épp az esküvőjét tervezte, amikor lesújtó hírt kaptak: elhalálozott a menyasszony szeretett nagymamája. Az idős hölgy a végrendeletében szokatlan kéréssel fordult rokonaihoz: szerette volna, ha hajdani menyasszonyi ruhájában helyezik örök nyugalomra. A család természetesen teljesítette az óhaját - igaz, nem egészen úgy, hogy a nagymama óhajtotta.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2