Lifestyle

A mentők vitték el a menyasszonyt az esküvőről - hihetetlen, mit tett vele a vőlegény

Az ifjú pár lelkesen készült a nagy napra, de sajnos az esemény egy váratlan fordulatot követően rémálomba fulladt.

Amikor sötét árny vetül életünk legszebb napjára

Mindenki arról ábrándozik, hogy az esküvője napja az első perctől az utolsóig maga lesz a megtestesült tökély. Ez az esemény száz százalékban az ifjú szerelmesekről szól: csillogó tekintetükről, fantasztikus ruhakölteményeikről, gyengéd érzelmeikről, kapcsolatuk eltéphetetlenségéről, és persze az ünnep emelkedettségéről, megrendítő-megható szépségéről. Persze megesik, hogy még a leggondosabb, legprecízebb tervezés ellenére is homok szór a fogaskerekek közé a végzet, és a fiatal pár egyszer csak azon kapja magát, hogy életük legszebb, legemlékezetesebb napja kész rémálomba fulladt.

Különösen kellemetlen az ilyesmi most, a koronavírus-járvány időszakában, amikor szinte mindenki arra kényszerül, hogy hetekre, hónapokra elodázza az esküvőjét. Jelenleg tombol a nyár, ilyenkor a vírus fertőzőképessége is alacsonyabb, az emberek kicsit fellélegezhetnek, így nem csoda, ha rengetegen erre az időszakra időzítik a saját ceremóniájukat. De mi történik akkor, ha végre sikerült kitűzni a szertartás napját, össze is gyűlik a vendégsereg, a boldogító igen is kimondatik, aztán mégis káoszba fullad a lakodalom?

Julie Benn és Paul Richter július harmadikán házasodtak össze, és esküvőjük rendben is zajlott egészen addig a pillanatig, amikor elérkezett az első tánc ideje. Ekkor ugyanis minden a feje tetejére állt - mégpedig egyetlen félrelépés miatt.

Az ifjú ara pórul járt

Fotó: 123rf

Lapozz tovább a sztori részleteiért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...