Lifestyle

Esküvője előtt vesztette el édesapját a menyasszony, nem kísérte őt senki az oltárhoz: a nagy napon megindító dolog történt vele

Ennél meghatóbb videót ma már biztosan nem látsz, ugyanis nehéz könnyek nélkül kibírni azt, ami az arával történt esküvője napján.

Nem volt teljes a nagy nap

Minden nő életében fontos az esküvő pillanata, pláne az, amikor édesapánk az oltárhoz kísér minket, majd átadja a "terepet" a vőlegényünknek. Pontosan így volt ezzel Andrea is, ám szerelmüket és a nagy napot beárnyékolta egy sajnálatos és egyben fájdalmas esemény szeretett édesapja rákban elhunyt nemsokkal az esküvő előtt. Mark így nem lehetett ott a ceremónián és nem tudta oltárhoz kísérni lányát, ám a nő testvére szerette volna emlékezetesebbé és szívhez szólóbbá tenni a menyegzőt, így olyat tett, amit sem a menyasszony, sem pedig a vendégek nem fognak majd elfelejteni, míg élnek.

esküvő menyasszony ara

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...