Lifestyle

Nem hiszed el, mit tiltott meg a menyasszony a koszorúslányainak: Ennél csak a döntésének oka szörnyűbb

Egy koszorúslány a Redditen osztotta meg a hat szigorú szabályt, amit be kellett tartania az barátnője esküvőjén. A szabályok teljesen felháborították az embereket.

Vannak formális szabályok, de túlzásba sem kell esni

A legtöbb menyasszony számára az, hogy egy vendég fehér ruhában jelenik meg az esküvői szertartáson, az egyik legrosszabb dolog, ami történhet. Ez a bizonyos menyasszony nem akart kockáztatni, ezért hat szigorú szabályt vezetett be, amit a koszorúslányainak be kellett tartaniuk, a döntésének oka pedig nem más, mint puszta hiúság.

A menyasszony szabályait a Reddit-felhasználók szidalmazták, és "bridezillának" - ez egy kifejezés a borzasztóan viselkedő menyasszonyokra a "bride" és a "godzilla" szavak összeolvasztásából - bélyegezték, amiért ennyi követelményt támaszt az úgynevezett legjobb barátnőivel szemben. A koszorúslány elmondta, hogy a menyasszony annyira félt attól, hogy valamelyik koszorúslánya ellopja a reflektorfényt, hogy megtiltotta nekik, hogy magassarkút és műszempillát viseljenek.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...