Lifestyle

Nem hiszed el, mit tiltott meg a menyasszony a koszorúslányainak: Ennél csak a döntésének oka szörnyűbb

Egy koszorúslány a Redditen osztotta meg a hat szigorú szabályt, amit be kellett tartania az barátnője esküvőjén. A szabályok teljesen felháborították az embereket.

Vannak formális szabályok, de túlzásba sem kell esni

A legtöbb menyasszony számára az, hogy egy vendég fehér ruhában jelenik meg az esküvői szertartáson, az egyik legrosszabb dolog, ami történhet. Ez a bizonyos menyasszony nem akart kockáztatni, ezért hat szigorú szabályt vezetett be, amit a koszorúslányainak be kellett tartaniuk, a döntésének oka pedig nem más, mint puszta hiúság.

A menyasszony szabályait a Reddit-felhasználók szidalmazták, és "bridezillának" - ez egy kifejezés a borzasztóan viselkedő menyasszonyokra a "bride" és a "godzilla" szavak összeolvasztásából - bélyegezték, amiért ennyi követelményt támaszt az úgynevezett legjobb barátnőivel szemben. A koszorúslány elmondta, hogy a menyasszony annyira félt attól, hogy valamelyik koszorúslánya ellopja a reflektorfényt, hogy megtiltotta nekik, hogy magassarkút és műszempillát viseljenek.
Kattints a további képekért!

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!