Forró pillanatok az esküvőn: a násznép szeme láttára gyújtotta fel magát az ifjú pár

A menyasszony és a vőlegény akkor szánta el magát a rendkívüli akcióra, amikor épp kivonulni készültek a lagziról. Látványosabb befejezést nem is választhattak volna.

Nem várt látványosságban volt része a násznépnek

Talán nem szorul magyarázatra, hogy az ember életét alapvetően meghatározza az a szubkultúra, amiben nevelkedett. De említhetnénk a munkánkat, a hivatásunkat is, mely szintén identitásunk elidegeníthetetlen része. Nem csoda, hogy életünk e fontos dolgait még akkor is szeretjük büszkén a világ elé tárni, amikor épp egy olyan meghitt eseményt ünneplünk, mint például az egybekelés szívünk választottjával.

Nemrégiben két avatott hollywoodi kaszkadőr kelt egybe Amerikában, s úgy gondolták, a ceremónia csak úgy lehet teljes, ha egy nagyszabású akciófilmbe illő látványossággal kápráztatják el a gyanútlan násznépet. Az ifjú pár nemes egyszerűséggel felgyújtotta magát a vendégsereg szeme láttára - számolt be róla a LadBible nevű brit bulvárlap.

Ambyr Bambyr és Gabe Jessop esküvőjére egyébként múlt héten került sor, és a legforróbb pillanatokról egy Russ Powell nevű esküvői fotós töltött fel izgalmas videót a TikTokra. A bejegyzés osztatlan sikert aratott a videómegosztón: eddig mintegy 14,5 millió felhasználó kattintott rá. De mi is történt pontosan?

Fotó: 123rf

Lapozz, máris mutatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2