Lifestyle

Erre a három csillagjegyre felkavaró, szenvedélyes szerelem vár márciusban

Március hava sok izgalmat tartogat számunkra a szerelem terén - ennek a három csillagjegynek pedig különösen nagy esélye van arra, hogy rátaláljon a mindent elsöprő szerelemre.

Itt a tavasz, szerelem van a levegőben

Az asztrológusok szerint a 2023-as évben az önismereté és a megújulásé lesz a főszerep - az alábbi három csillagjegy számára ez pedig azt jelenti, hogy komoly esély van arra, hogy életükbe végre belépjen egy valódi lelki társ, sőt, sokáig sem kell várniuk, hiszen a következő hetekben csupa jót ígér nekik a csillagok állása. Kíváncsi vagy, hogy te is a szerencsés csillagjegyek között vagy-e? Lapozd fel a galériát és kiderül!

Vízöntő Egy kissé ellentmondásosan alakuló évet követően a 2023-as esztendőben - a személyes ambíciók helyett - végre az érzelmek kerülnek előtérbe a Vízöntő számára. Az állatövi jegyek egyik legnyughatatlanabbja ígéretes évre számíthat, különösen igaz ez a márciusi hónapra, amikor forró, szenvedélyes érzelmeket és elfoglaltságokban gazdag estéket ígérnek a csillagok. Könnyen előfordulhat, hogy a Vízöntő végül egy külföldi utazás során, a világ másik végén találja meg a mindent elsöprő szerelmet.
Kattints a további képekért!

A leírások mellé természetesen fotók is társulnak, amiket bármikor előkaphatsz, ha a szükség úgy hozza.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.