Lifestyle

Egy emlékezetes eljegyzési fotót szeretett volna a pár - azóta rajtuk röhög mindenki

Alyssa és Collin egy emlékezetes fotóval szerették volna bejelenteni az eljegyzésüket, de kissé félrementek a dolog. Annyi biztos, hogy erre a fényképre örökre emlékezni fognak.

Egy rosszul elkapott pillanat

Az amerikai Collin Hewett hosszú idő után letérdelt és megkérte fiatal kedvese, Alyssa Snodsmith kezét. Az újdonsült menyasszony természetesen azonnal megosztotta a hírt ismerőseivel, úgy érezte, ő a legboldogabb nő a világon, hiszen élete hátralévő részét olyan ember mellett élheti le, akit a legjobban szeret. Alyssa az eljegyzést meg is könnyezte, szó szerint alig bírta abbahagyni a sírást. Ki is találták, hogy szerveznek maguknak egy romantikus eljegyzési fotózást, hogy egy különleges képpel jelentsék be a családnak az esküvőjük időpontját. A páros bele is vetette magát a Pinterest inspirációs tengerébe és megtalálták a tökéletes fotót, amit újra tudnak alkotni. El is érkezett a fotózás napja, ám a dolgok nem éppen úgy alakultak, ahogy azt a páros tervezte. A galériában mutatjuk, milyen eredmény született.

A kiválasztott kép az alábbi volt. Valami ilyesmi fotóval szerették volna meglepni a családtagokat azzal a hírrel együtt, hogy a következő évben megtartják az esküvőjüket. Ám a vidám eljegyzési fotózás kudarcba fulladt, nem úgy sült el ahogyan ők azt eltervezték.
Kattints a további képekért!

Ez a páros gond nélkül állíthatja, hogy az övék volt a történelem egyik legkülönlegesebb esküvője. A nem mindennapi helyszínen kötött házasságról természetesen videó is készült.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.