Lifestyle

Saját anyja rabolta el a kislányt, hat évvel később került elő - döbbenetes, hol akadtak a nyomára

A kilenc esztendős Kayla Unbehaun 2017 nyarán, az édesanyjával együtt tűnt el az Egyesült Államok Illinois államának South Elgin nevű településéről. A kislány nemrég egy szerencsés, de teljességgel váratlan fordulatnak köszönhetően került elő.

Fél évtizedig nyomát sem lelték

Kayla Unbehaunt 2017 nyarán az édesanyja rabolta el Illinois állambéli otthonából, South Elginből. A kilenc esztendős kislány az édesapjával élt együtt, azon a sorsfordító napon azonban nyom nélkül eltűnt - az anyával együtt. Kayla pár napot az édesanyjánál töltött, majd amikor a kétségbeesett apa elment a gyermekért a volt felesége otthonához, a rokonok arról tájékoztatták, hogy a nő és a lány felszívódott. A nyomozás minden kétséget kizáróan megállapította, hogy az emberrablási ügy mögött az anya áll. Kayla eltűnése hatalmas visszhangot váltott ki a tengerentúli sajtóban, az esettel még egy Netflix-sorozat is foglalkozott. A gyermeket nemrégiben találták meg, méghozzá egy regénybe illő fordulatnak köszönhetően.

Kaylát teljesen véletlenül, egy bevásárlóközpontban ismerték fel nemrégiben - írja a CNN.
Kattints a további képekért!

A férfi csupán vélt európai gyökereiről akart több információt szerezni. Nem is sejtette, hogy a teszt az egész életét a feje tetejére állítja.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jean Harlowból sugárzott a szexualitás, korának egyik legnagyobb ikonja volt, akit nők ezrei utánoztak – halála előtti napokban azonban a színésznőn egy furcsa, egészen kiábrándító tünetet...
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.