Évtizedekig kereste elveszett testvérét – Sokkoló dolog történt, amikor újra találkoztak

Egy férfi 24 évig mindent megtett, hogy előkerüljön az eltűnt testvére. Amikor újra találkoztak, olyasmi történt, ami miatt sürgősen kórházba kellett szállítani.

Nem volt túl örömteli a viszontlátás

Az olasz származású Martin Rabanser napjainkban 35 éves, a bátyja, Ivo 1997-ben, vagyis 24 éve tűnt el az ő és családja életéből, amikor az édesapjuk elhunyt. Ivo ekkor 18 éves volt, nyom nélkül szívódott fel, pedig a rokonság minden tőlük telhetőt megtett, hogy előkerítsék, még a tévében is nyilvánosan könyörögtek neki, hogy menjen haza – hasztalanul.

A LadBible írta meg, hogy Ivo nemrégiben újra felbukkant, de az örömteli családegyesítés sajnos elmaradt. Mint később kiderült, a most 42 éves férfi korábban Veronában élt hajléktalanként, csak időszaki munkái voltak, szabadidejét pedig a helyi közkönyvtárban töltötte, ahol széleskörű irodalmi tudásra tett szert.

Úgy tudni, biciklivel érkezett vissza a szülővárosába, és a közeli erdőben tervezett letelepedni, miközben megfigyelte, hogyan telnek régen nem látott öccse napjai, aki a feleségével és kilencéves fiával él, és egy síparadicsomban dolgozik az olasz Alpokban. Egyik este Ivo megvárta, míg besötétedik, és a garázson keresztül betört Martinék otthonába, két késsel felszerelkezve.

Lapozz a folytatásért!

Fotó: 123rf

Oldalak