Erre senki nem számított: szülei sátrából tűnt el a négyéves kislány, 18 nap után találtak rá

Valóságos csoda, hogy épségben találtak rá a 4 éves Cleo Smithre, miután több mint két héttel ezelőtt eltűnt egy ausztráliai kempingből. A kislányt elrabolhatták.

Cleo Smith eltűnése

Cleo Smith szüleivel október közepén a lehető legrosszabb dolog történt meg: arra ébredtek, hogy négyéves kislányuk eltűnt mellőlük a sátorból. A család egy elszigetelt óceánparti kempingben üdült Ausztrália nyugati részén, amikor a kislánynak nyoma veszett.

Az édesanya elmondása szerint amikor felébredtek, a sátor nyitva volt, a gyermekük pedig a hálózsákjával együtt eltűnt. Ellie Smith elmondása szerint pénteken este vacsora után tette le aludni a lányt, majd hajnali 1 óra 30 perc körül arra ébredt, hogy vizet kér tőle. Reggel 6 órakor derült ki számára, hogy a gyermek nincs már a helyén, amikor Cleo húga is inni szeretett volna. Párjával rögtön autóba ültek és mindent átkutattak, de sehol nem került elő. Ekkora döntöttek úgy, hogy hívják a rendőrséget.

Kezdetben a kemping körüli néhány négyzetkilométeren belül kereste a kislányt kutatócsoportok tucatja: az óceánt drónok pásztázták, a partvidéket pedig gyalogosan és kvadokkal is átvizsgálták. A kutatást a teljes országra kiterjesztették azt követően, hogy szemtanúk állítása szerint más környéken látták Cleót.

Komoly aggályok merültek fel a lány biztonságát illetően, mivel idővel egyre valószínűtlenebbnek tűnt, hogy a lány elszökött, már csak azért is, mert a sátor cipzárját nem érhette el. Így minden jel arra mutatott, hogy elrabolták. A nyomozáshoz minden támogatást megadott a nyugat-ausztráliai állam is, egymillió ausztrál dolláros nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít a hatóságoknak a kislány nyomára bukkanni, vagy bármilyen információval tud szolgálni Cleo hollétét illetően.

Cikkünk folytatódik, lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2