Elszorul a szíved, ha lekattintod ezt a fotót!

A képen látható kilencéves fiúcska neve, Daniel Cabrera és jelenleg hajléktlaan. A gyermek azután került az utcára, miután leégett a házuk, az édesapja pedig odaveszett a tűzben. De az élet megy tovább, és a házi feladat is kész kell legyen.

Tanulj, tinó!

Ezt a képet Joyce Torrefranca, orvostanhallgató készítette, a fotó pedig lassan világhírű lesz, mert percenként több százan osztják meg. Mivel a fülöp-szigeteki kisfiúnak nincs otthona, jobb híján egy manillai McDonald's előtt készíti a házi feladatát, hogy a gyorsétteremből kiszűrődő fényben legalább lássa, amit ír. Ha minél többen megosztják a képet, Danielnek remélhetőleg hamarosan lesz új otthona.

Ha téged is szíven ütött a fiúcska látványa, oszd meg a cikket!
Ezt is ajánljuk: Siralmas állapotok uralkodnak a budapesti kórházban - Sokkoló fotók!

Fotó: Facebook/Joyce Gilos Torrefranca; Leadfotó: now.worldvision.org

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...