Lifestyle

Elképesztő különbségek: ennyibe kerül egy mozi-vacsi randi a világ különböző nagyvárosaiban

Mennyibe kerül egy randevú itthon és mennyit költenek rá külföldön? Egy kutatás választ ad a kérdésre. Egy éttermi vacsora, egy üveg bor és két mozijegy árát hasonlították össze 56 nagyvárosban. Elképesztő eltérések mutatkoztak az adott országok között.

Megfizethetetlen pillanatok kettesben

Randizni nem olcsó dolog, szerintem ebben sokan egyetérthetünk, viszont azt valószínűleg mi sem gondolnánk, hogy egyes országokban akár a triplájába is kerülhet ugyanaz az elfoglaltság, de persze olyan nemzetek is akadnak, ahol az általunk elköltött összeg feléből is ugyanolyan jól érezhetjük magunkat partnerünkkel. A Picodi.com legújabb kutatásában megnézte, mennyit költ 56 nagyváros a randevúkra, pontosabban mennyibe fáj egy középkategóriás étteremben elköltött háromfogásos vacsora egy üveg borral, valamint egy hétvégi esti, 2 főre, 2D-s filmre szóló standard mozijegy. Azzal valószínűleg nem okozunk nagy meglepetést, hogy fővárosunk, Budapest a rangsor olcsóbb felébe került – pontosabban a 21. helyre alulról számolva. Na, de mi a helyzet a többi várossal? Lapozz és mutatjuk a kutatás részletes eredményeit!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.