Lifestyle

6 hét alatt eltűnt a rákos daganata - elképesztő gyógyulás a Belső utazás módszerével

Több mint negyedszázados múltra tekint vissza Brandon Bays „The Journey” nevet viselő érzelmi - gyógyító módszere, amely Belső utazás néven már Magyarországon is elsajátítható. Ez a módszer a világ számos országában emberek millióit vezette a legkilátástalanabb helyzetekből is a gyógyulás útjára.

Érzelmi terhek feloldása és elengedése

Az életünk folyamán megélt történeteink, tapasztalásaink hatással vannak az önmagunkról és a világról alkotott képünkre, ezáltal a viselkedésünkre, hiedelmeinkre, lehetőségeinkre, végső soron az életünkre. Pánikroham, depresszió, állandó szorongás, indokolatlan féltékenység, megtépázott önbizalom... a sor a végtelenségig folytatható. Ha ezek a korlátozottságaink az elfojtott érzéseink, traumatikus emlékeink, feldolgozatlan lelki sebeink tünetei, akkor ezek épp az érzelmeinken keresztül hozzáférhetők és gyógyíthatók a Belső utazás segítségével. Honnan ered ez a módszer és hogyan tud segíteni?

Hihetetlen, de Brandon Bays, az Belső utazás módszerének alkotója, egy kosárlabda méretű daganatot küzdött le csupán 6 hét leforgása alatt, a különleges utazás segítségével. Saját elképesztő tapasztalata alapján megalkotta a Belső utazás módszerét, hogy története ne csupán egy legyen a csodás gyógyulások sorában, hanem bárki sikerrel használhassa problémái megoldására.

„Egy olyan technikáról van szó, ami a fel nem dolgozott, meg nem élt, ki nem engedett érzéseinkhez vezet vissza, a gyógyuláshoz az érzelmi terhek feloldása és elengedése által segít hozzá bennünket” – magyarázta Domján Ibolya, a Belső utazás magyarországi képviselője Brandon testi gyógyulására is utalva. „Az a természetes, hogy jól vagyunk. Mert nem ahhoz kell a csoda, hogy valamivé váljunk, hanem hogy megengedjük magunknak, hogy azok legyünk, akik mindig is voltunk” – hangsúlyozta Ibolya.

Mi történik egy belső utazáson? Lapozz és mutatjuk!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.
Sztárok
Egy évvel ezelőtt ezen a napon hunyta le örökre a szemét Kóbor János, az Omega együttes legendája, a magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb alakja.