Lifestyle

Az eljegyzés előtti pillanatokban került a nő kezébe a szerelme telefonja: zokogni kezdett attól, amit felfedezett benne

Csupán egy hajszál választotta el a nőt attól, hogy boldog menyasszony váljon belőle, azonban egy drámai üzenetváltás hirtelen megbolygatta a rózsaszínű idillt.

Hihetetlen üzenetekre bukkant

A 42 éves Tiffany Maldonado a rajongásig imádta a szerelmét - írja a Daily Mail. A páros az orlandói vidámparkban kirándult, ahol egy játékos versenyre is beneveztek. Élete párja ekkor arra kérte Tiffany-t, hogy játék közben lőjön róla egy videót. A férfi itt követte el élete legnagyobb baklövését, a művelet elvégzéséhez ugyanis a saját telefonját adta szívszerelme kezébe. Tiffany keble dagadt a büszkeségtől, hogy ilyen izgalmas szituációban készíthet videót imádott barátjáról, csakhogy a levegő hamar fagyossá változott, amikor a nő hirtelen olyan üzenetváltást fedezett fel a készüléken, melytől a másodperc törtrésze alatt szorult el a szíve.

Az üzenetekből kiderült, hogy Tiffany szerelme a közelgő eljegyzésükre hivatkozva szakított a szeretőjével, aki egyébként szintén párkapcsolatban élt.
Kattints a további képekért!

Az első randi mindig vízválasztó - nem csoda, ha ilyenkor vegyes érzelmek keverednek az emberben. Egyszerre hajtja a kíváncsiság, és retteg is a visszautasítástól. Olyannyira faramuci helyzetbe azonban csak kevesen keverednek, mint most következő történetünk főszereplője.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...