1. Cukros gabonafélék: ,,Sok reggeli gabonaféle magas hozzáadott cukrot tartalmaz, ami hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz, a megemelkedett vércukorszinthez, és az energiacsökkenéshez a nap folyamán" – magyarázza Buckle.
2. Pékáruk: A pékáruk, mint például a croissant, magasak lehetnek finomított szénhidrátokban és hozzáadott cukrokban. Bár gyors energiabombát nyújthatnak, ez gyakran rövid élettartamú, és később éhséget okozhat.
3. Feldolgozott húsok: A bacon, a kolbász és más feldolgozott húsok telített zsírsavakat, adalékanyagokat és tartósítószereket tartalmaznak. Ezek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat szívbetegséghez és más egészségügyi problémákhoz.
Fotó: Pinterest
1. Cukros gabonafélék: ,,Sok reggeli gabonaféle magas hozzáadott cukrot tartalmaz, ami hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz, a megemelkedett vércukorszinthez, és az energiacsökkenéshez a nap folyamán" – magyarázza Buckle.
2. Pékáruk: A pékáruk, mint például a croissant, magasak lehetnek finomított szénhidrátokban és hozzáadott cukrokban. Bár gyors energiabombát nyújthatnak, ez gyakran rövid élettartamú, és később éhséget okozhat.
3. Feldolgozott húsok: A bacon, a kolbász és más feldolgozott húsok telített zsírsavakat, adalékanyagokat és tartósítószereket tartalmaznak. Ezek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat szívbetegséghez és más egészségügyi problémákhoz.