Te is igazi papír-írószer rajongó vagy? Akkor ezekben gyönyörködhetsz a kávéd mellett

Ha valódi "papírmánként" te is megremegsz a noteszek, füzetek és színes tollak látványától, ez a válogatás neked szól.

A digitális jegyzet mégsem ugyanaz

Bár az okostelefonok, laptopok és tabletek világában a legtöbben leszoktak a kézzel írott jegyzetekről, bevásárló-, és feladatlistákról és úgy egyáltalán a saját kézzel való írásról, az tagadhatatlan, hogy ezeknek azért még mindig megvan a maguk nosztalgikus varázsa.

Gyermekkorunkban sokan szerettünk órákig válogatni a papír-írószer boltokban, hogy megtaláljuk az iskolához legmegfelőbb hercegnős füzetet, illatos zselés tollat vagy divatos radírt, felnőttként azonban sokszor úgy érezzük, hogy digitális eszközeink mellett semmi nem indokolja, hogy ilyesmikre ruházzunk be.

Pedig sokunk gyerekkorával ellentétben manapság az online és offline papír-írószerboltok egyaránt tele vannak szebbnél szebb mappákkal, füzetekkel és mindenféle pazar íróeszközökkel.

Összegyűjtöttük a legszebb tárgyakat, amelyeket egy papír-írószer rajongó kívánhat magának - reméljük, ezek láttán neked is megjön a kedved ahhoz, hogy visszatérj egy kicsit a papíralapú jegyzetelés világába.

A legszebb papír-írószer tárgyakért kattints galériánkra!

Minden bizonnyal sokan emlékszünk még arra a boldog pillanatra, amikor hazánkban is megjelentek a szebbnél szebb színekben pompázó zselés tollak. Ezekből azóta már a kínálat is hatalmasat változott - van belőlük csillogó, foszforeszkáló, illatos, csak győzzünk választani.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak