Lifestyle

Ezek a hétköznapi ételek nem romlanak meg - Bármeddig elállnak a szekrényben

Az ételek szavatossági idejére mindig nagyon fontos odafigyelni, de tudtad, hogy akadnak olyan élelmiszerek is, melyek valójában szinte sosem romlanak meg?

A cikk a videó után folytatódik!

Nem kell aggódni miattuk

A különböző lejárati dátumok olykor igencsak nagy fejtörést okozhatnak számunkra, különösen, ha fogalmunk sincs, mikor bontottuk ki az adott élelmiszert, amelynek bizony lekopott a csomagolásáról a szavatossági idő. Nos, mind tudjuk, hogy ilyenkor általában a szaglásunkra hagyatkozunk, a jó hír viszont, hogy akad néhány élelmiszer, melyek miatt sosem kell aggódnod többé, ugyanis gyakorlatilag lehetetlen, hogy valaha is megromoljanak. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvass tovább, eláruljuk!

Méz A méhek varázslatos munkájának, és a méz tárolásához használt feldolgozási módszereknek köszönhetően a méz élettartama rendkívül hosszú. A méz túlnyomórészt cukor, alacsony víztartalma pedig megnehezíti a baktériumok és penész kialakulását, valamint sűrűsége és savas pH-ja is távol tartja a mikrobiális növekedést. Amennyiben megfelelően tárolják, időtlen ideig is eltartható. A kristályosodás elkerülése érdekében mindig tartsuk szorosan lezárva az üveget!
Kattints a további képekért!

Biztosan te is rengeteg lifehackel találkoztál már a TikTok-on, a tésztaszűrővel kapcsolatos videó láttán viszont egészen biztos, hogy leesik az állad.

Leadfotó: 123rf, forrás: purewow.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.