Lifestyle

Elárulták: ezért vonzódnak jobban a férfiak a hosszú hajú nőkhöz

Van összefüggés a vonzalom és a hajhossz mérete között? Egy kutatás meglepő eredményre jutott.

Evolúciós kérdés

Sokáig hosszú hajat viseltek mind a nők, mind pedig a férfiak, ám a népi hagyományok szerint a női haj konkrétan varázserővel bír. A magyar hajviselet többször is változott a történelemben. A gyengébbiknek kikiáltott nem jó darabig nem engedhette ki a haját, csak kontyba kötve, vagy fonva viselhették, egyedül az ünnepnapokon tehettek kivételt. A hajviselet kommunikációra is szolgál. A múltban ez jelezte az emberek hovatartozását, társadalmi helyzetét, származását. Csak az előkelők hajviselete követte a divatot. A hagyományos társadalmak felbomlása miatt ma már sokkal szabadabban választhatjuk meg hajviseletünket, mint korábban és ezzel akár a férfiak figyelmét is felkelthetjük. Na, de mégis hogyan? Nos, a férfiak nem rejtették véka alá a véleményüket a hajhossz kérdést illetően, részletek a galériában!

Egyes kutatások szerint a hosszú hajú hölgyek 73%-kal érdekesebbek a férfiak számára és a kutatásban megkérdezett férfiak 91%-a szerint a hosszú, fényes hajkoronával rendelkező hölgyek nőiesebbek és nagyobb vonzalmat keltenek.
Kattints a további képekért!

Vajon 2024-ben megtalálod az igazit? Talán esküvő vagy épp szakítás vár rád? Mutatjuk, mire számíthatnak idén az egyes csillagjegyek - éves szerelmi horoszkóp!

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...