Éjszaka is kínoz az allergia? Vesd be ezt a trükköt a pihentető alvás érdekében

Mutatjuk, hogy mit tehetsz ellene!

Viszlát éjszakai szenvedés!

Köhögés, tüsszögés, könnyező szemek és az általános rossz közérzet. Az allergiásoknak ezekkel a nemkívánatos mellékhatásokkal kell megküzdeniük a nyári pollenszezonban. Egyeseknek a tabletták vagy orrspray-k segíthetnek a tünetek enyhítésében, de mások számára úgy tűnhet, hogy lehetetlen olyan készítményt találni, ami valóban hat. Ha te is olyan vagy, aki úgy érzi, hogy mindent kipróbált már, de még mindig szenved az évszakos allergiáktól, akkor most figyelj, mert létezik egy olyan hétköznapi módszer, ami hozzájárul a pihentető alváshoz.

Kattints a galériára és eláruljuk, hogy mit tegyél, ha alvás közben téged is kínoz az allergia:

Az allergiában szenvedők ha a hajukat, bőrüket és légutakat beborító pollenekkel fekszenek le aludni, az azt hozza magával, hogy hosszabb ideig vannak kitéve annak, amire allergiásak – még akkor is, ha már nem tartózkodnak a szabadban” – mondta Dr. Monica Kraft, az Ohio State University Wexner Medical Center allergológusa és immunológusa.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Huffpost

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.