Lifestyle

Ehhez az ősi istenséghez hasonlítasz az egyiptomi horoszkópod szerint

Az egyiptomi asztrológiában a jegyeket az istenségekről nevezték el, ami nem csoda, hiszen a papok már több ezer évvel ezelőtt kutatták a csillagok emberre gyakorolt hatását. Nézd meg, hogy a születésed napja alapján melyik isten vonásai élnek benned.

Amon-Ré (január 8-21., február 1-11.)

Amon-Ré: napisten

Optimista, intelligens és makacs vagy, erős intuícióidnak köszönhetően nagyon jó vezetőként tekintenek rád. A toleranciád sajnos azonban véges, de a döntéshelyzeteket jól kezeled, nem omlasz össze, ha valaminek a sorsa rajtad áll vagy bukik. Alapvetően nagylelkű természeted van, és mindig megtalálnak a legjobb lehetőségek. Az életed nem könnyű, de ha képes vagy befele is figyelni, és megérteni a lelked jelzéseit, akkor sokra viheted.

Anubisz (május 8-27., június 29. - július 13.)

Anubisz: az alvilág és a holtak oltalmazója, később a holttestek bebalzsamozóinak istene

Kreatív, okos és versenyzőtípus vagy, olyan ember, aki megérti és ismeri az élet sötét oldalát, és megvan az a képességed, hogy úgy lásd a világot, ahogy van. Se jobbnak, se rosszabbnak. Nem félsz a haláltól, inkább értékeled azt, amit kapsz az élettől. Az önkontrollod és az önbizalmad hibátlan, de mégsem szeretsz rivaldafényben állni, inkább meghúzódsz az árnyékban. Természetednél fogva értesz az emberekhez, a gyógyításhoz, kicsit titokzatos figura vagy, akit nehéz megérteni.

Anubis anubisz istenség egyiptomi isten csillagjegy horoszkóp

Básztet (július 14-28., szeptember 23-27.)

Básztet: a szerelem és a termékenység istennője

Alapvetően félénk, ideges típus vagy, aki gyakran szalaszt el jó lehetőségeket azért, mert nem biztos önmagában. Szégyenlős, visszahúzódó természeted miatt kevés barátod van, de őket nagyon szereted, bálványozod. Jó tulajdonságaid közé tartozik, hogy nagyon tapintatos vagy, és remek beszélgetőtársnak ismernek, hiszen szívesen hallgatsz meg másokat, és jólelkűséged is határtalan. Soha nem akarsz rosszat senkinek, így úgy haladsz előre az életben, hogy a lehető legkevesebb embert bántod meg, vagy taposod el.

Geb (február 12-29., augusztus 20-31.)

Geb: a föld istene

Megfontolt és átgondolt személyiség vagy, aki mindig csak egyet lép előre, és nem tervezi meg részletesen a jövőt. Inkább a jelennek élsz, mert úgy gondolod, csak úgy tudsz megfelelő döntéseket hozni, ha a figyelmed nem ezerfele száll. Hajlamos vagy elengedni magad, és szeretsz lustálkodni. Arra figyelj, hogy mások nagyon könnyen befolyásolhatnak, és elvihetnek a rossz irányba - ne hagyd, hogy kelepcébe csaljanak!

Lapozz, a többi egyiptomi istenséghez!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...