Lifestyle

Neked mi az egyenlet végeredménye? Hatalmas a vita a netezők körében

Mindenki két szám között vacillál.

Megosztó vélemények

Amikor látunk egy képet, amin észre kell venni valamit, sokszor más eredmények jönnek ki, pláne, ha személyiségünket teszteljük. De ez így van rendjén, mindenki kicsit másképp látja a világot. Viszont egy-egy matematikai példát megoldva mindenkinek ugyanannak a számnak kéne kijönnie végeredményként, hiszen a matematika alapvetően nem attól függ, hogy ki, hogyan szeretné kiszámolni, hanem attól, hogy hogyan kell, hogyan tanították meg annak idején az iskolában. A Twitteren most egy egyszerű egyenlet kering, amihez már több mint 8000 komment érkezett.

A feladatért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.