Egy évre bezár Budapest egyik közkedvelt bevásárlóközpontja

Kívül-belül megújul az Eurocenter, a felújítási munkálatok miatt azonban most lakat alá került az óbudai bevásárlóközpont.

Rá sem ismerünk majd az Eurocenterre

Hamarosan kívül-belül megújul Óbuda széles körben népszerű bevásárlóközpontja, az Eurocenter, a nagy volumenű átalakítás miatt azonban most lakat alá kerül az épület, hogy egy év múlva, 2022 tavaszán ismét, immáron teljesen új köntösben fogadhassa a vásárlókat - adta hírül a Magyar Építők nevű portál. A WING Zrt. közleménye alapján az oldal azt is megemlíti, hogy az Eurocenter jövőre felújított filmszínházzal és tetőkerttel várja majd a látogatókat.

A bevásárlóközpont üzleteinek döntő többsége 2021. április 3-án, szombaton este zárt be, míg a hipermarket és az autómosó várhatóan május folyamán. A tervek szerint 2022 tavaszán mintegy 25 000 m2 bérbeadható alapterülettel rendelkező megújult bevásárlóközpont várja majd a vevőközönséget. A teljes építészeti megújulásnak köszönhetően kívül belül felújítják a létesítményt. "Fejlesztőként elsődleges célunk, hogy maradandó értéket teremtsünk itthon és külföldön egyaránt. Az Eurocenter építészeti és funkcionális megújítása során is ez az alapelv vezérel minket. Ezzel a fejlesztéssel Észak-Buda számára is elérhetővé válik a minőségi bevásárlási élmény." – fejtette ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!