Egy autista kislány lélegzetelállító festményei

Sok autizmussal diagnosztizált ember számára nehézséget jelent a társadalmi beilleszkedés, hiszen olyan alapvető képességek, mint a kommunikáció, vagy az interakció problémát okoznak számukra a mindennapokban. Erre talált megoldást az 5 éves Iris Grace.

Igazi tehetség

Grace, aki szüleivel és macskájával, Thulával él együtt az Egyesült Királyságban, meglágyítja még a legszigorúbb kritikusok szívét is. A kislánynak hihetetlen tehetsége van ahhoz, hogy csodálatos, harmóniát árasztó képeket legyen képes alkotni néhány ecsetvonással. Tavaly óta készíti csodálatos impresszionista alkotásait. A kislány képességének hamar híre ment, és a fiatal művész képei széles körben elismertté váltak, ami elég önbizalmat ad számára ahhoz, hogy folytassa és fejlessze tudását.

Különleges alkotások

A megnyugtató színek kombinációja, a rend és a béke megszületése a textilen számos impresszionista festménygyűjtő és vásárló érdeklődését felkeltette. Már most a világ minden pontjáról keresik munkáit. Az édesanyja, Arabella Carter-Johnson szerint lánya hihetetlen koncentrációjának köszönhető ez a zsenialitás. Amikor lánya hozzálát egy festmény elkészítéséhez, az körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Fotók: ning.com, boredpanda.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!