Ha van egy jó ötleted, ne tartsd a fiókban! Már elindult a pályázati időszak

A Richter Anna Díj kreatív pályázat zsűrije december 1-ig várja azokat az újszerű ötleteket, amelyek megvalósulása innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy fejlődéséhez, minőségi változást hoznak a területen dolgozók hétköznapjaiba. (x)

Fiókban lapuló ötletek

A Richter Gedeon Nyrt. társadalmi szerepvállalásának egyik legrangosabb programjának keretein belül eddig tíz projekt valósult meg az elmúlt két évben, összesen 40 millió forint anyagi támogatásból. Október 13-án pedig elindult a hiánypótló kezdeményezés harmadik évadja a pályázati időszak meghirdetésével.

A zsűritagok minden évben izgatottan várják a jobbnál jobb ötleteket. Szily Nóra szerint érdemes inspirálódni, erőt és hitet meríteni a már megvalósult projektekből. „Könnyen lehet, hogy a fiókban lapul egy megvalósításra váró ötlet, vagy ha szétnézünk a közösségünkben, máris felvillan, mit lenne érdemes megvalósítani. Mindenkit arra biztatok, hogy amikor felsóhajt, hogy de jó is lenne ha…., írja le nekünk ezt az ötletét pályázat formájában, és remélem, találkozunk 2021-ben!” – biztat mindenkit az innovációért, megújulásért lelkesedő zsűritag.

Érdemes belevágni

Rúzsa Magdi énekesnőnek is fontos, hogy az éneklés mellett számára értékes ügyek mellé álljon. Szerinte azért érdemes pályázni a Richter Anna Díjra, mert a győztesek elképzeléseiből itt valóság lesz. „Pár év múlva elmondhatjuk, hogy egy-egy kis gondolatszikrából mennyi minden jött létre! Ez egy olyan pályázat, amibe kár nem belevágni, kár nem beküldeni az ötleteiteket. Üljetek le, találjátok ki, mivel tennétek jobbá környezetetek életét, és higgyetek abban, bármi megvalósítható, csak akarni kell!” – üzeni Rúzsa Magdi mindenkinek, aki a pályázat benyújtásán gondolkozik.

Feltételek

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, illetve a társadalmi jóllét fontosságára. Anyagi és szakmai támogatásukkal szeretnék inspirálni az egészségügy, az oktatás, a kutatás és a gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket, hogy a győztes csapatoknak járó 4 millió forintos díjjal megvalósíthassák legjobb ötleteiket.

A 2020/21-es évad pályázatainak beküldési határideje: 2020. december 1. éjfél

További részletekért kattints a Richter Anna Díj weboldalra!

Lead fotó: 123rf.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!