A tonhal remek fehérje-, vas-, cink-, magnéziumforrás, illetve omega-3 zsírsavban is bővelkedik. A túlzásba vitt fogyasztásával azonban azt kockáztatjuk, hogy a kelleténél több higany jut a szervezetünkbe; a higany egy neurotoxin, és izomfájdalomhoz, víziókhoz vezethet. Ne kockáztassunk, inkább tartsunk mértéket, ha tonhalról van szó!
5/5
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A tonhal remek fehérje-, vas-, cink-, magnéziumforrás, illetve omega-3 zsírsavban is bővelkedik. A túlzásba vitt fogyasztásával azonban azt kockáztatjuk, hogy a kelleténél több higany jut a szervezetünkbe; a higany egy neurotoxin, és izomfájdalomhoz, víziókhoz vezethet. Ne kockáztassunk, inkább tartsunk mértéket, ha tonhalról van szó!