Lifestyle

Ez igen! Nem hétköznapi módon reagált a fiatal lány, amikor egy idős férfi folyamatosan bámulta a konditeremben

Nőként sajnos sokszor kellemetlenül érezzük magunkat a kéretlen férfitekintetek miatt, ennek gócpontja az edzőterem, ahol általában feszülős, testhez tapadó ruhákban dolgozunk egy még szebb és egészségesebb testért, amit a férfiak is észrevesznek.

Kéretlen tekintetek

Ez történt Heidivel is, aki TikTok-on oszt meg edzős videókat, hiszen maga az edzés és a sport nagyon fontos része az életének. Éppen az edzőteremben volt, amikor észrevette, hogy egy idősebb férfi folyamatosan stíröli őt. A nő odahívta maga mellé a férjét, hátha a bámészkódó észbe kap, de tovább legeltette a szemét Heidin, aki megelégelte a helyzetet és kiállt magáért.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...