Lifestyle

Óriási hibát követsz el, ha minden reggel azonnal beágyazol: ideje leszoknod erről, ha jót akarsz magadnak

Szakértők bebizonyították, hogy azok, akik napközben bevetetlenül hagyják az ágyukat, valójában sokkal jobban óvják az egészségüket, mint a kevésbé lusták táborába tartozók.

Többet ártasz vele, mint gondolnád

Kétféle ember létezik: az egyik, aki ébredés után rögtön nekilát beágyazni, a másik, aki – idő hiányában vagy lustaságból – egész nap gyűrötten hagyja a paplant és a párnákat. Tény, hogy a pedánsan elrendezett ágynemű sokkal szebben mutat és a hálószoba sem tűnik kupisnak, az igazság az, hogy az egészségnek viszont korántsem tesz jót. És hogy miért? Galériánkban eláruljuk!

Többé nem kell magadat rosszul érezned, ha reggelente úgy mész el otthonról, hogy az ágyat bevetetlenül hagytad, szakértők szerint ezzel ugyanis csomó kellemetlen dologtól megkíméled magad.
Kattints a további képekért!

Manapság mindenhova visszük magunkkal az okostelefonunkat, és az tűnik a leglogikusabb döntésnek, ha éjszaka tesszük fel tölteni – ez azonban veszélyes is lehet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!