Lifestyle

Azt hitte a lány, hogy a kutyája zavarja az álmát hajnalban: amikor felemelte a takarót, azonnal ordításban tört ki

Az eszébe sem jutott, hogy valami szörnyűség történik épp, pedig érezte az érintést a lábán.

Éjszaka

Megvalósult az emberek rémálma: egy wellingborough-i lány története járja körbe a világot, és elsősorban azok közt okoz riadalmat, akik ugyanettől rettegnek, amióta az eszüket tudják. Márpedig a kutatások szerint sokan vannak ilyenek. De nézzük a tényeket: a 23 éves lány október 22-én hajnali 4 óra körül ébredt fel. Úgy érezte, hogy valami folyamatosan mozog a takarója alatt, és meg is érinti őt. A kutyára gyanakodott - egészen addig, míg fel nem kelt, hogy megnézze mi zavarta őt meg az alvásban. Amikor felemelte a takarót és meglátta, mi van ott, torkaszakadtából ordítani kezdett. Nem a kutya volt - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.