Lifestyle

Black Friday - Összeszedtük a legjobb ajánlatokat, itt a lista

Már mától hatalmas kedvezményekkel szerezhetjük be a hőn áhított sütőt vagy éppen a kedvenc ruháinkat. Itt a lista!

Rohamra fel!

A Black Friday eredetileg Amerikából származik és a 2010-es években hódította meg hazánkat. A tengerentúlon már 1966-tól hatalmas akciókkal örvendeztették meg a boltok vásárlóikat a háláadás utáni első pénteken, ami idén november 29-re esik. Ennek ellenére van pár üzlet, ahol előrébb hozták az akciókat, így összeszedtünk nektek pár Early Bird Black Friday kedvezményt.

eMag

Az idei Black Friday keretein belül több, mint hétszázezer akciós termékkel és összesen 3,2 milliárd forint értékű kedvezménnyel várja a vásárlókat november 22-én az eMAG. Összesen 3 millió látogatást várnak az oldalon. A webáruházban mindent megtalálsz: okoseszközöket, műszaki cikkeket, barkács termékeket, de akár még divatárut is. Az akció időtartama: 2019.11.22.

Extrem Digital

Kár izmozni, ugyanis mától erőlködés nélkül találhatod meg az ütős akciókat az Extreme Digitalnál is. Mobilra, fényképezőgépekre, laptopokra és még számtalan termékre 50 százalék kedvezménnyel csaphatsz le. Az akció időtartama: 2019.11.15.

Nespresso

A kávé szerelmesei most figyeljenek! A Nespresso hatalmas kedvezményekkel lepte meg a vásárlókat, hiszen ők is ma tartják a fekete pénteket. A kapszuláktól kezdve a kávégépeken és a kiegészítőkön át mindent hatalmas leárazással szerezhetünk be. Akár le is cserélheted a régi kotyogóst egy olyan gépre, ami barista szintű kávékülönlegességekkel kényeztet téged a mindennapokban. Az akció időtartama: 2019.11.15-11.25-ig

Alza.hu

Az Alza.hu is megörvendeztette a vásárlókat egy kis akcióval, emellett pedig vállalják azt, hogy díjmentesen az ajtód küszöbéig viszik a megvásárolt termékeket, így akár otthon a kanapéról is bevásárolhatsz. A kedvezmény náluk november 13-tól egészen december 1-ig tart. Sőt, a termékeket karácsony után is kicserélheted, ha nem tetszik valakinek az ajándék, amit vettél. Az akció időtartama: 2019.11.13-12.01-ig

Media Markt

Jócskán kitolódott a Black Friday időszaka, az áruházak a hatalmas leértékelésekkel már nemcsak november utolsó péntekén várják a vásárlókat. Az előző éves tapasztalatokból kiindulva, a Media Markt idén ezen a pénteken tartja a Black Friday-t. Így ha valamilyen háztartási gépre fáj a fogad, akkor érdemes körülnézni, hiszen akár 60 százalékos kedvezményben is részesülhetsz. Az akció időtartama: 2019.11.15.

Vivre.hu

Az év legnagyobb leárazásával várja vásárlóit Black Friday akcióján a Vivre.hu. A november 14. és 18. között megrendezésre kerülő kampányban több tízezer bútor és lakberendezési kiegészítő közül válogathatnak akár 90 százalék kedvezménnyel az online lakberendezési áruház vásárlói. Az akció időtartama: 2019.11.14-18-ig

Euronics

A műszaki üzletben akár 50 százalék kedvezménnyel is beszerezhetjük a szükséges eszközöket. A háztartási gépek áruháza nem csak egy napig lepi meg akciókkal vásárlóit. Ezen a héten végig kedvezményekkel shoppingolhatunk. Sőt a hab a tortán, hogy egyes termékekre díjmentes házhozszállítást is igényelhetünk. Az akció időtartama: 2019.11.15.

Ezúttal romantikus filmajánlót hoztunk nektek a közelgő hétvégére!

Fotók: 123RF.com Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...