Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a polgármester: szíven ütötte az 50 éves titokra fényt derítő eredmény

Az 53 éves texasi férfi eleinte teljesen összeroppant: úgy érezte, mérgező hazugságban élte le az egész életét.

Önfeledten kotorászni a sejtelmes-rejtelmes múltban

Nem árt kétszer is alaposan meggondolnunk, mielőtt DNS-tesztet vásárolunk magunknak. A múlt ugyanis néha olyan titkokat rejthet, melyekkel talán jobb sosem szembesülnünk. Persze az esetek túlnyomó többségében épp a sejtelmes-rejtelmes (családi) múltban való önfeledt kotorászás élvezete miatt döntünk a teszt mellett. Sőt, manapság már egyáltalán nem szokatlan, hogy valaki házastársát, gyermekeit vagy esetleg rokonait, ismerőseit ajándékozza meg egy DNS-teszttel. Ilyenkor talán úgy érezzük, hogy kulcsot adunk másoknak a múlt ősöreg vaskapujához. Ez azonban tényleg csak a mérleg egyik serpenyője. A másikban ott a sokszor felmérhetetlen kockázat: mi van, ha a teszt csak fájdalmat, értetlenséget, keserű, mérgező érzelmeket szül azokban, akiknek örömet akartunk szerezni?

Rodney Holmes egy texasi kisváros, az alig több mint 1000 lelket számláló Boyd polgármestere. Az 53 esztendős férfi nemrégiben rászánta magát a DNS-tesztre. Valószínűleg teljesen hétköznapi eredményre számított, csakhogy a hirtelen ötlet örökre megváltoztatta az életét - írja az iheart.com. Lehetséges, hogy Rodney pompásan eligazgat egy apró kisvárost Amerika szívében, de a sors felett bizony nincs uralma - ahogy az most következő történetünkből is kiderül.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább a meghökkentő részletekért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.