Lifestyle

Két DNS-tesztet is csináltatott a kétségbeesett fiatal lány: az eredmény mindannyiszor letaglózta, még a családja is elfordult tőle

Néha borzalmas döntésnek bizonyul, ha egy egész család DNS-tesztnek veti alá magát. Most következő történetünkben ugyan csupán a família egyetlen tagja faragott rá a "mókára", őt viszont egy életre stigmatizálta a szörnyű élmény.

Mindkét teszteredményébe beleborzongott

Merő kíváncsiságból döntött úgy egy család, hogy mindannyian DNS-tesztet csináltatnak: mindenáron tudni szerették volna, kihez milyen rokoni szálak fűzik őket, és persze felmenőik "titkait" is szívesen fürkészték volna. A Mirror friss cikke szerint végül egyetlen hatalmas leleplezésre sem került sor, senkiről nem derült ki szívfájdító titok, viszont a család ifjú lánytagja teljesen kétségbeesett a saját teszteredményétől. Úgy döntött, megismétli a dolgot, de amikor a második teszt is ugyanazt az eredményt mutatta, már a depresszió jelei mutatkoztak rajta. Lapozz: galériánkban elolvashatod a teljes sztorit!

A fiatal lány mindkét teszteredménye "hatástalan" lett, vagyis úgy tűnik, mintha egyáltalán nem is lenne DNS-e. A furcsa fordulat előtt még maga a cég is értetlenül áll, mely a teszteket biztosította a család számára.
Kattints a további képekért!

A férfit adoptálták, felnőttkoráig semmit sem tudott sem a valódi szüleiről, sem egyéb felmenőiről. Amikor azonban kutakodni kezdett, borzasztó titkokra lelt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.