Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott a férfi: sokkot kapott, amikor megtudta, mennyi vér tapad a nagymamája kezéhez

A férfit adoptálták, felnőttkoráig semmit sem tudott sem a valódi szüleiről, sem egyéb felmenőiről. Amikor azonban kutakodni kezdett, borzasztó titkokra lelt.

Már megbánta, hogy a múltat bolygatta

Néha kegyetlenül fájdalmas a múltba tekinteni. Ezt az igazságot most a saját bőrén tapasztalhatta meg egy fiatalember, akit kicsi gyermekként adoptáltak, így sosem ismerhette valódi szüleit, sem egyéb felmenőit. Nemrég azonban leküzdhetetlen kíváncsiság kerítette hatalmába, s úgy döntött, történjék bármi, ő bizony felkutatja a szüleit, sőt az egész családja történetét megismeri. Végül úgy határozott, DNS-tesztet csináltat, azonban az eredmény annyira szíven ütötte, hogy később talán ezerszer is megbánta tettét. Lapozz, a teljes sztorit a galériában olvashatod el!

A DNS-teszt rengeteg különös családi titokra világított rá. A fiatalember megtudta, hogy az anyai nagyapja még a nyolcvanas évek elején elválhatott a nagyanyjától, aki egyedül maradt kislányával (a férfi későbbi édesanyjával). A nagypapa azonban nem sokkal később újra szerelembe esett. És itt jön a hihetetlen csavar!
Kattints a további képekért!

A nőnek terápiára volt szüksége, miután megtudta, hogy az a két ember, akivel a legszorosabb viszonyt ápolta élete során, a legaljasabb módon árulta el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...
Sztárok
Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54...
Lifestyle
Az Ikrek már nem sokáig lesz szingli. Napi horoszkóp!